Η «TOXON» είναι το αποτέλεσμα μια πολύχρονης πορείας στον χώρο των κατασκευαστικών υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων από το 1999.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα η εξειδικευμένη ομάδα της «TOXON» ολοκλήρωσε και παρέδωσε με επιτυχία πάνω από 100 διαμερίσματα στις περιοχές της Ν. Σμύρνης, του Φαλήρου, του Αλίμου και της Βούλας.

Στην «TOXON» συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας από το στάδιο του σχεδιασμού μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου, ώστε να κατανοούμε επακριβώς τις απαιτήσεις τους και να ικανοποιούμε τις ανάγκες τους. Παρά την οικονομική κρίση στην χώρα μας, συνεχίζουμε να επενδύουμε παρέχοντας με συνέπεια πολύτιμες υπηρεσίες σεβόμενοι τον πελάτη και το περιβάλλον μας.

Σήμερα, η νέα γενιά της «ΤΟΧΟΝ», δίνει συνέχεια σε μια επιτυχημένη πορεία με καινοτόμες ιδέες και δύναμη, πάντα με γνώμονα την αποστολή της εταιρείας να παρέχει την Κατοικία, ένα πολύτιμο αγαθό, στους πελάτες της.

Όραμα & Αποστολή

Όραμα

Να γίνουμε ένας σημαντικός πάροχος κατασκευαστικών υπηρεσιών στην περιοχή της Αττικής.

Αποστολή

Στην «TOXON» προτεραιότητα μας είναι να κάνουμε την διαφορά στη ζωή των πελατών μας και γι’ αυτό παρέχουμε κατοικίες υψηλής αισθητικής, ασφάλειας και λειτουργικότητας σε ιδανικές τοποθεσίες. Με γνώμονα την συνεχή βελτίωση οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της «TOXON», βρίσκουν λύσεις με στόχο να καλυφθούν στο σήμερα οι μελλοντικές προσδοκίες των πελατών μας.