Τοποθεσία

Το σημείο εκκίνησης για την επιλογή μιας κατοικίας είναι η τοποθεσία. Για αυτό τον λόγο επιλέγουμε να δραστηριοποιηθούμε σε ασφαλείς και ήσυχες γειτονιές, με εύκολη πρόσβαση σε αγορές και υποδομές, όπως σχολεία και αθλητικές εγκαταστάσεις, συγκοινωνιακούς κόμβους και υπέροχη θέα.

Λειτουργικότητα

Ο κύριος σκοπός ενός κτιρίου είναι να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες των ανθρώπων που θα ζήσουν σ' αυτό. Συνεπώς, η διαρρύθμιση των εσωτερικών χώρων γίνεται στη βάση της βέλτιστης αξιοποίησης τους σε πλήρη αντιστοίχηση με τις σύγχρονες ανάγκες της καθημερινής ζωής.

Ασφάλεια

Ο προσωπικός χώρος πρέπει να εμπνέει το αίσθημα της ασφάλειας. Για εμάς η ασφάλεια δεν τελειώνει με την ολοκλήρωση του έργου. Αντισεισμική μελέτη, ποιοτικά υλικά ευρωπαϊκής και αμερικάνικης προέλευσης από πιστοποιημένους προμηθευτές και πρόβλεψη για συστήματα ασφαλείας (συναγερμούς κλπ.) εξασφαλίζουν ένα ασφαλές περιβάλλον για εσάς και τους ανθρώπους σας.

Αισθητική

Οι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν σε χώρους που είναι όμορφα σχεδιασμένοι και είναι αισθητικά ευχάριστοι στο μάτι. Στο επίκεντρο του σχεδιασμού μας είναι η εναρμόνισητων εξωτερικών όψεων με το περιβάλλον, ενώ οι εσωτερικοί χώροι ανταποκρίνονται στην προσωπικότητα και το ύφος του πελάτη και εξυπηρετούν την χρήση για την οποία προορίζονται.

Άνεση

Ο σχεδιασμός μας βασίζεται σε ένα όραμα για το σπίτι, ως ένα περιβάλλον μια άνετης ζωής. Για μια ποιοτική ζωή εφοδιάζουμε το εσωτερικό των διαμερισμάτων για κάθε καθημερινή ανάγκη, διαμορφώνουμε πράσινους χώρους, ταράτσες και αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιδιωτικών πισινών.